logo-3  20140914_150403_lettergcstudio

 nlflag  flaguk  iconfacebook    instagram
Zoek hier

As I stroll along all I see ... Beautiful treasures casted from sea ... Wind and water sailed them to me ... To lie in shingle by the sea ... Majestic glass and silver tree ... May my skilled hands forever set you free ... ~ Lynn GC ~
Goede doelen zijn voor ons van groot belang. Diverse bijdragen leveren wij o.a. aan Viva la Donna, Voetbalvereniging New Song in Curacao en ook Stichting Dog proberen wij zoveel mogelijk een financieel hart onder de riem te steken voor hun mooie werk. Dit keer hebben wij sleutelhangers gemaakt en de volledige opbrengst gedoneerd aan de laatstgenoemde stichting.

20160811_112843_20160809_100830

I-Love-Blogging

Het schrijven van blogs is een incidentele hobby ... wilt u meelezen hoe GC Studio haar oorsprong vond ... dan kan dat hier.

                                                                * * *

Winterse Nagel Tips

Handschoenen dragen is een manier om de nagels te beschermen van de winterse schade. Alleen kunt u nog meer doen. Hou uw nagels sterk, gezond en mooi met deze tips

winter

Koude temperaturen gaan gepaard met sneeuwbalgevechten, warme chocolademelk en helaas, vaak, nagelriemen en nagels die ons nogal wat kopzorgen geven. Daar de winter en zijn droge lucht onze handen in het bijzonder raken, is het een goed idee om een winterproof plan binnen bereik te hebben.

Waarom zijn nagels en de winter niet de beste vrienden?!

Twee woorden : vocht verlies. ???Gezonde nagels bevatten gemiddeld 18% water,??? zegt Erin Gilbert, een New York City dermatoloog. ???In de winter, ben je continue aan het verplaatsen tussen de hete, droge lucht binnen en de vrieskou buiten. Deze extremiteit can het vocht gehalte in je nagels verlagen, waardoor ze uitgedroogd raken.??? Droge nagels hebben grotere kans om te breken, scheuren en chippen. Wat de beschadigende klimaat condities verbindt zijn stress factoren als hete douches (water ontrekt vocht van de nagels wanneer het vanuit de huid verdampt) en uitdrogende prodcuten, zoals aceton, lotion en zeep op basis van alcohol en afwasmiddel. ???De afwas met de hand doen is zo een beetje het schadelijkste klusje voor je nagels,??? zegt Leslie Baumann, dermatoloog in Miami. Tijd om de flatteuze afwashandschoenen uit het kastje te halen.

Het Bescherm Plan

Intens hydratatie is the name of the game. Volgens Shari Gottesman, de oprichter van Perfect Formula, een nagellak merkNew York City. Nagels zijn opgebouwd uit samengeperste dode huidcellen die keratine bevatten, maar vochtinbrengende lotion maakt ze flexibel, soepel en zorgt voor lagere kans op splijten en breuk. Dus wanneer je die winter handcreme pakt (die je eigenlijk iedere keer nadat je je handen wast zou moeten opbrengen), maak er dan een gewoonte van om de nagels helemaal mee te nemen. Wanneer je lak, gellak of kunstnagels draagt, masseer de cr??me dan in de nagelriemen omde nagelgroei te stimuleren, zegt Baumann. Zoek lotions die ureum bevatten (bijvoorbeeld van Eucerin) deze cr??me helpt het vocht in de huid vasthouden. 's Avonds nagelriem olie aanbrengen en goed inmasseren. En slaap eventueel met katoenen handschoentjes. En een maal per week een goede intensieve verzorginge. Gilbert raadt aan om de nagels zo een tien minuten in handwarm water onder te dompelen, ze dan te behandelen met nagelriemolie en katoenen handschoentjes aan te doen voor een uur.

Geen pijnlijke scheurtjes, kloven of ernstige beschadigingen als je op tijd begint om deze tips in het dagelijkse winterse bestaan op te nemen. En uw handen blijven toonbaar.

           

                                                           
                                                                           * * *

De Personal Care Kit

Wist u dat wij bij GC Studio werken met personal care kits. Persoonlijke opbergboxen voor vijlen en andere werkmaterialen. Naam van de klant wordt op de box geschreven zodat iedereen een persoonlijke kit heeft. Grote zorg besteden wij aan hygi?«nisch werken in de studio. Geen kruisbesmetting en wel een professionele verzorging omdat de vijlen waar wij uw nagels mee behandelen alleen worden gebruikt voor uw nagels en niet ook voor andere klanten of samen in een grote pot staan.  Na iedere behandeling worden de vijlen netjes weggeborgen in een plastic box in lade of kast.  Mocht er een vijl versleten raken dan vervangen wij deze direct door een nieuwe in uw box.

carekit
  Op deze manier werken wij professioneel en hygienisch.


                                                                 * * *


Permanente kortings actie!!!

Altijd fijn om een cadeautje te kunnen geven ... nog leuker om het aan meerdere tegelijk te doen. Dus bij deze een leuke cluster actie die blijvend is.

20% korting voor studenten op iedere behandeling (op vertoon van geldige studentenpas)
30% korting voor vrouwelijke militairen op iedere behandeling (op vertoon van geldige militairenpas)

procent korting


                                                               * * *


Nagelstudio Oud-Beijerland, in de Hoeksche Waard. GC Studio biedt u ook gellak behandelingen. Vooral handig voor de vakantie periode ... 3 tot 4 weken krasvrije en kleurvaste nagels. Voor ?‚¬ 25,= bent u wekenlang verzekerd van mooi gelakte nagels. (diverse kleuren aanwezi

g)


                  gellak 1


                                                                  * * *


Viva la Donna dag ...

Zondag 20 september 2015 zullen wij van GC Studio voor de tiende keer een verwendag gaan aanbieden aan al

die vrouwen die de strijd tegen kanker overwonnen of nog in strijd zijn. Een dag waar wij diverse behandelingen of activiteiten aanbieden en even alles los kunnen laten. Op dit moment hebben wij al een aantal onderneemsters die zich belangeloos inzetten ... een visagiste, het naaicafe waar je een leuke korte workshop kunt volgen, de nagelstudio die een manicure en handmassage aanbiedt en een dame die de kaart legt om meer inzichten te krijgen. Er wordt een heerlijk lunchbuffet aangeboden door ons allen voor de bezoekers.

Wilt u zich aanmelden of iemand die u deze dag graag laat ervaren. Dan kan dat via het contactformulier, via whatsapp op 06 30874001 of via facebook .

Datum : 20 september 2015
Tijd      : 11.00 tot 16.00 uur
Plaats  : Lifestylecenter Fit & Fun, Steenenstraat 8 in Oud-Beijerland


logo-VivalaDonna

                                                                * * *


Nieuwe werktafel!!!

Per 1 april is de nagelstudio GC Studio de trotse bezitter van het beste systeem voor nagelsalons.


De Purex Nageltafel is een van de beste op de markt op gebied van stof - en geur afzuiging. In ons vak hebben wij dagelijks te maken met stof en geur/dampen van onze producten. Om jezelf en jouw klant optimaal te beschermen, raden de specialisten jou aan om te werken aan de Purex Nageltafel. Geen stof en geur meer in je nagelstudio. De tafels hebben een unieke 4 punts afzuiging. Geen enkele tafel op de markt heeft dit unieke concept, en alleen met de Purex tafel weet je zeker dat je geen fijnstof meer in zult ademen.

purex


                                                                     * * *


CSG Willem van Oranje in Oud-Beijerland Aqua Gala 2016

Nagelstudio Oud-Beijerland GC Studio heeft een leuke aanbieding voor alle examen  kandidates van de CSG Willem van Oranje in Oud-Beijerland. Voor jullie komende Aqua Gala 2015  bieden wij een mooie (french manicure) Acryl Nagelset aan.
Normaal 65,00 Euro maar voor de Aqua Gala dames NU 35,= Euro

promoffe3r     prom nailart
 
All rights reserved. ?© 2015 GCStudio.nl - Developed by UwReclameOnline.nl - Hosted by InternetRealisatie.nl