logo-3  20140914_150403_lettergcstudio

 nlflag  flaguk  iconfacebook    instagram
Zoek hier

As I stroll along all I see ... Beautiful treasures casted from sea ... Wind and water sailed them to me ... To lie in shingle by the sea ... Majestic glass and silver tree ... May my skilled hands forever set you free ... ~ Lynn GC ~

Onderhoudstips

De GC Jewelry kindersieraden worden vervaardigd met hoogwaardige onderdelen.  Om lang te kunnen genieten van de handgemaakte sieraden raden wij u wel aan om ze het best na het dragen met een vochtige doek ontdoen van eventueel vuil, speeksel ed.  Zilver kan dof uitslaan op een gegeven moment, oxideren wordt dit genoemd. (zie hieronder een uitgebreide uitleg) Je verwijdert dit heel eenvoudig met een vochtige doek en wat groene zeep, of je gebruikt het bijgeleverde ge??mpregneerde  poetsdoekje. Gebruik geen poetsmiddelen. Dit kan de zoetwaterparels en/of edelstenen aantasten. Het poetsdoekje mag niet worden gewassen, dan verliest het zijn werking.
Doe bij het baden/douchen de sieraden af, shampoo of zeep kan sieraden aantasten door de bestanddelen die erin verwerkt zijn.

*
Wij werken secuur en solderen het zilver dicht. Ons advies is te allen tijde een baby of kind nooit onbegeleid sieraden te laten dragen.

Oxideren van zilver

.925 zilver bestaat voor een heel klein deel uit koper. Wanneer dit in aanraking komt met zuurstof wordt het zilver grijzig of gelig en kan zijn glans verliezen. Dit is een hele normale gang van zaken en dit gebeurt bij alle zilveren sieraden en voorwerpen. Je kunt dit proces eenvoudig tegengaan of vertragen door het sieraad na het dragen te bewaren in een afgesloten doosje (evt in een plastic zakje). Bewaar het sieraad in een droge ruimte.


Veiligheidseisen Speenkoord.

Onze speenkoorden voldoen aan de veiligheidseisen die worden gesteld aan speenkoorden voor baby's wat betreft lengte en materialen.

De speenkoorden van GC Studio worden met de grootste zorg  vervaardigd, toch adviseren wij u om ze regelmatig goed te controleren op losse onderdelen!

De houtverf van de speenclips en kralen is speekselveilig, vrij van schadelijke stoffen. De onderdelen voldoen aan de richtlijnen DIN-EN 71-3 en 12586.

 
All rights reserved. ?© 2015 GCStudio.nl - Developed by UwReclameOnline.nl - Hosted by InternetRealisatie.nl