logo-3  20140914_150403_lettergcstudio

 nlflag  flaguk  iconfacebook    instagram
Zoek hier

As I stroll along all I see ... Beautiful treasures casted from sea ... Wind and water sailed them to me ... To lie in shingle by the sea ... Majestic glass and silver tree ... May my skilled hands forever set you free ... ~ Lynn GC ~

Voorwaarden

Service en Info

Zo kunt u bestellen!
* Bestellen kunt u in de studio aan de Steenenstraat 8 te Oud-Beijerland.

* Via de contactpagina op de website. Of via email info@gcstudio.nl
Ons bestelsysteem word op dit moment geoptimaliseerd voor klantvriendelijk gebruik en zal zo spoedig mogelijk geimplementeerd worden.

Welke betaalmethoden zijn er mogelijk?
* Via overschrijving.
Ons bankrekeningnummer is NL58 INGB 0006 5756 73 t.n.v. GC Studio te Oud-Beijerland en o.v.v. uw bestelnummer. Levering na ontvangst betaling.
* Contant in de studio


Wat is de levertijd?

De levertijd voor de hand gestempelde sieraden, bedraagt momenteel drie tot vier dagen. Mocht de vraag naar mijn handgemaakte sieraden stijgen dan zal de levertijd worden aangepast en u bij een bestelling op de hoogte worden gebracht.  Ieder sieraad word door mij handmatig gemaakt en hier neem ik voldoende tijd voor, zodat iedere creatie met veel zorg, liefde en aandacht zijn weg naar u vind. 


Is mijn bestelling verzekerd? Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten
Wij verzenden uw bestelling via PostNL. Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van PostNL.

Binnen Nederland basisverzending met track & trace (ook pakket)
Het leveringstarief voor een zending met track & trace is ?‚¬ 5,50 incl. BTW.

Binnen Nederland pakketpost met track & trace
Het leveringstarief voor een pakket met track & trace is ?‚¬ 6,95 incl. BTW.

Binnen Nederland brievenbuspakje met  track & trace
Een brievenbuspakje is een klein pakje dat door de brievenbus past en kan daarom altijd bezorgd worden, ook als de ontvanger niet thuis is. Het tarief is van toepassing bij zendingen tot 2 kg, ongeacht het exacte gewicht van de zending, met een maximale afmeting van 3,2 x 26,5 x 38cm.De kosten hiervan zijn ?‚¬. 3,85 incl. BTW

De pakketjes die niet kunnen worden bezorgd kunnen pas de dag n?? verzending s'avonds om 18.15 uur worden getraceerd via de track & trace site.

Brievenbuspost tot 250 gram ?‚¬. 2,56
Brievenbuspost tot 2 kilo       ?‚¬. 3,84

Brievenbuspost (zonder track & Trace) is voor uw eigen risico. Wij kunnen namelijk nadat uw zending is verstuurd uw bestelling niet traceren.

Indien u heeft gekozen voor brievenbuspost maar uw bestelling blijkt niet niet door de brievenbus te  passen dan krijgt u hiervan achteraf bericht, wij moeten u dan nog om een kleine bijdrage vragen voor de verzending via pakketpost. Besteld u voor een groot bedrag dan raden wij u aan om te kiezen voor pakketpost met Track & Trace, dit kan al vanaf ?‚¬. 5,50. Brievenbuspost kunnen wij niet traceren.


Kan ik het sieraad bij ontevredenheid terugsturen?

Omdat het sieraad speciaal voor u wordt voorzien an een door u gekozen tekst, geldt hierop volgens de Wet Kopen op Afstand geen retourrecht. Losse bedels, kettingen en geboortestenen (oftewel artikelen die niet voorzien zijn van naam, tekst of datum, kunnen in overleg met ons wel geretourneerd worden).


Zijn de sieraden echt zilver?
Wij werken met .925 zilver (sterling zilver). Mochten er onderdelen zijn die niet van zilver zijn dan word dit aangegeven in de omschrijving.


Hoe word de tekst aangebracht?
De door u opgegeven tekst of datum word handmatig aangebracht met metaalstempels.  Bij deze techniek wordt iedere letter of cijfer met een enkele stempel ingeslagen. De tekst staat niet zo strak als een graveermachine. Juist dat geeft het sieraad een persoonlijke uitstraling.
 

 
All rights reserved. ?© 2015 GCStudio.nl - Developed by UwReclameOnline.nl - Hosted by InternetRealisatie.nl