logo-3  20140914_150403_lettergcstudio

 nlflag  flaguk  iconfacebook    instagram
Zoek hier

As I stroll along all I see ... Beautiful treasures casted from sea ... Wind and water sailed them to me ... To lie in shingle by the sea ... Majestic glass and silver tree ... May my skilled hands forever set you free ... ~ Lynn GC ~
GC Calendar

Events

Agenda
GC Calendar

 GC Studio biedt u met veel enthousiasme en met grote zorg, handgemaakte unieke cadeaus ... van zeeglas sieraden tot prachtige art geinspireerd door de blauwe wateren rondom ons. Alles vind u op de website en via de facebooksite ... maar GC Studio is ook wel eens op reis. 

Om wel in de sfeer te blijven van onze ibiza en boho gestylde decoratie en sieraden, staan wij alleen op stranden langs de kust van Nederland en Belgie. Deze beachmarkten hebben een heerlijke relaxte sfeer en alle kunstenaars en andere standhouders presenteren daar ontzettnde mooie waren.

Op de agenda kunt u zien wanneer wij daar wederom zullen staan.

xs-beachmarkt

Natuurlijk is het ook leuk om creativiteit te verspreiden, dus in het najaar en in het voorjaar verzorgen wij leuke workshops. De workshops worden via de 'calendar' aangekondigd evenals op facebook. U kunt zich daarvoor aanmelden via email of telefoon. In verband met het aanschaffen van materiaal zijn de workshops voor beperkt aantal personen. Wilt u buiten de vastgestelde workshops een leuke meidenavond of vrijgezellenavond boeken en daar iets creatiefs doen dan kunt u contact opnemen met :
Lynn op 06 3087 4001 of info@gcstudio.nl.  
All rights reserved. ?© 2015 GCStudio.nl - Developed by UwReclameOnline.nl - Hosted by InternetRealisatie.nl