logo-3  20140914_150403_lettergcstudio

 nlflag  flaguk  iconfacebook    instagram
Zoek hier

As I stroll along all I see ... Beautiful treasures casted from sea ... Wind and water sailed them to me ... To lie in shingle by the sea ... Majestic glass and silver tree ... May my skilled hands forever set you free ... ~ Lynn GC ~

Verzending

Verzendkosten
Wij verzenden uw bestelling via PostNL. Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van PostNL.

Binnen Nederland basisverzending met track & trace (ook pakket)
Het leveringstarief voor een zending met track & trace is ?‚¬ 5,50 incl. BTW.

Binnen Nederland pakketpost met track & trace
Het leveringstarief voor een pakket met track & trace is ?‚¬ 6,95 incl. BTW.

Binnen Nederland brievenbuspakje met  track & trace
Een brievenbuspakje is een klein pakje dat door de brievenbus past en kan daarom altijd bezorgd worden, ook als de ontvanger niet thuis is. Het tarief is van toepassing bij zendingen tot 2 kg, ongeacht het exacte gewicht van de zending, met een maximale afmeting van 3,2 x 26,5 x 38cm.De kosten hiervan zijn ?‚¬. 3,85 incl. BTW

De pakketjes die niet kunnen worden bezorgd kunnen pas de dag n?? verzending s'avonds om 18.15 uur worden getraceerd via de track & trace site.

Brievenbuspost tot 250 gram ?‚¬. 2,56
Brievenbuspost tot 2 kilo       ?‚¬. 3,84

Brievenbuspost (zonder track & Trace) is voor uw eigen risico. Wij kunnen namelijk nadat uw zending is verstuurd uw bestelling niet traceren.

Indien u heeft gekozen voor brievenbuspost maar uw bestelling blijkt niet niet door de brievenbus te  passen dan krijgt u hiervan achteraf bericht, wij moeten u dan nog om een kleine bijdrage vragen voor de verzending via pakketpost. Besteld u voor een groot bedrag dan raden wij u aan om te kiezen voor pakketpost met Track & Trace, dit kan al vanaf ?‚¬. 5,50. Brievenbuspost kunnen wij niet traceren.


 
All rights reserved. ?© 2015 GCStudio.nl - Developed by UwReclameOnline.nl - Hosted by InternetRealisatie.nl